Контакти

Огняна Генева - издател GustoNews.bg и Gustosport

Район Западен, "Ранни лист"8

4001 Пловдив   

тел. 0884/ 775 770

редакционен e-mail: editor@gustonews.bg

 

Политика за поверителност (GDPR)

 

Обща информация

От 25 май 2018 г. e в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.

Защита на личните данни

В политиката ни за поверителност ще научите как ние събираме, обработваме и съхраняваме вашите лични данни в съответствие с правните изисквания.

Основание спрямо правните изисквания

Нашата политика за личните данни е подготвена спрямо Закона за защита на личните данни и подзаконовите му актове и Общия регламент относно защитата на данните (ЕС) 2016/679 (GDPR). В нея са обяснени правила, по които сайтът www.gustosport.bg  събира, обработва и съхранява лични данни на своите потребители и партньори.

Предприети са всички необходими мерки за защитата на лични данни срещу незакономерно използване. Сайтът www.gustosport.bg спазва изискванията в регламент GDPR.

Събиране на личните данни

Събирането на лични данни се осъществява при кореспонденция по имейл, като използването на данните следва легитимни цели. Личните данни, които ни предоставяте са име, електронен адрес и по ваше желание телефон и др.

Предоставянето на лични данни в публичен коментар на нашата страница във Facebook / Gustonews Plovdiv е по ваше желание и без наше искане.

Всеки път, когато посещавате www.gustosport.bg или  нашата страница във Facebook / Gustonews Plovdiv, ние автоматично събираме следните данни:

- технически данни

Това може да включва IP адрес, тип и версия на браузъра, операционна система, тип устройство, марка на мобилно устройство и др. Тези данни могат да бъдат събирани и обработвани от наше име и от „бисквитки“ на трети лица.

- данни за вашите посещения

Информацията включва  продължителност на посещението на определена страница, информация, която сте търсили в уебсайта, среден брой на статиите, разглеждани на уебсайта.

- обработка на личните данни 

Обработката се извършва законосъобразно и прозрачно. Всеки потребител на уебсайта дава своето доброволно съгласие за използване на личните му данни при изпращане на запитване за услуга или при изпращане на информационни съобщения на електронната ни поща: editor@gustonews.bg

Защитата на личните данни се осъществява чрез: SSL сертификат за сайта и чрез криптиране на данните локално при нас.

Данните се пазят за срок до 3 години.

Права на потребителите :

Всеки потребител може да изиска в подходящ електронен вид, всички данни, събрани за него на имейл: editor@gustonews.bg.

Ние се ангажираме да ги представим в срок до 30 дни.

Всеки потребител може да изиска коригиране или изтриване на данните, събрани за него, като се свърже с нас на имейл: editor@gustonews.bg.

Ясна е програмата на Марица за първия полусезон в НВЛ

Публикувана 15.10.2021

Волейболният шампион на България Марица (Пловдив) научи програмата за новия сезон Национална волейболна лига Демакс. През новия сезон маричанки ще се борят за осма...

Втора победа за Академик в Балканската лига

Публикувана 15.10.2021

Академик Пловдив записа втора поредна победа в Балканската лига. Пловдивчани победиха със 78:68 черногорския Ибър като гост. В първата част домакините успяха да...

Марица победи Казанлък Волей в контрола

Публикувана 16.10.2021

Марица (Пловдив) победи Казанлък Волей (Казанлък) с 3:2 в контрола, която се игра в зала Лаута.Двубоят приключи след 23:25, 25:15, 20:25, 25:19, 15:13.Симона Димитрова стана най-резултатна...

Академик с първи домакинства през новия сезон

Публикувана 18.10.2021

Баскетболният Академик ще изиграе първите си домакинства за новия сезон в НБЛ и Балканската лига. И двете срещи са срещу Берое. Заради мерките срещу коронавирус и двата...