Контакти

Огняна Генева - издател GustoNews.bg и Gustosport

Район Западен, "Ранни лист"8

4001 Пловдив   

тел. 0884/ 775 770

редакционен e-mail: editor@gustonews.bg

 

Политика за поверителност (GDPR)

 

Обща информация

От 25 май 2018 г. e в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.

Защита на личните данни

В политиката ни за поверителност ще научите как ние събираме, обработваме и съхраняваме вашите лични данни в съответствие с правните изисквания.

Основание спрямо правните изисквания

Нашата политика за личните данни е подготвена спрямо Закона за защита на личните данни и подзаконовите му актове и Общия регламент относно защитата на данните (ЕС) 2016/679 (GDPR). В нея са обяснени правила, по които сайтът www.gustosport.bg  събира, обработва и съхранява лични данни на своите потребители и партньори.

Предприети са всички необходими мерки за защитата на лични данни срещу незакономерно използване. Сайтът www.gustosport.bg спазва изискванията в регламент GDPR.

Събиране на личните данни

Събирането на лични данни се осъществява при кореспонденция по имейл, като използването на данните следва легитимни цели. Личните данни, които ни предоставяте са име, електронен адрес и по ваше желание телефон и др.

Предоставянето на лични данни в публичен коментар на нашата страница във Facebook / Gustonews Plovdiv е по ваше желание и без наше искане.

Всеки път, когато посещавате www.gustosport.bg или  нашата страница във Facebook / Gustonews Plovdiv, ние автоматично събираме следните данни:

- технически данни

Това може да включва IP адрес, тип и версия на браузъра, операционна система, тип устройство, марка на мобилно устройство и др. Тези данни могат да бъдат събирани и обработвани от наше име и от „бисквитки“ на трети лица.

- данни за вашите посещения

Информацията включва  продължителност на посещението на определена страница, информация, която сте търсили в уебсайта, среден брой на статиите, разглеждани на уебсайта.

- обработка на личните данни 

Обработката се извършва законосъобразно и прозрачно. Всеки потребител на уебсайта дава своето доброволно съгласие за използване на личните му данни при изпращане на запитване за услуга или при изпращане на информационни съобщения на електронната ни поща: editor@gustonews.bg

Защитата на личните данни се осъществява чрез: SSL сертификат за сайта и чрез криптиране на данните локално при нас.

Данните се пазят за срок до 3 години.

Права на потребителите :

Всеки потребител може да изиска в подходящ електронен вид, всички данни, събрани за него на имейл: editor@gustonews.bg.

Ние се ангажираме да ги представим в срок до 30 дни.

Всеки потребител може да изиска коригиране или изтриване на данните, събрани за него, като се свърже с нас на имейл: editor@gustonews.bg.

Шахматна среща на поколенията в Пловдив

Публикувана 28.09.2022

За среща на поколенията в шахмата пристигат в Пловдив състезатели от САЩ, Индия, Германия, Италия и Македония. Гросмайсторите ще се състезават срещу своите ученици от...

Марица започва с контролите, ще участва на турнир в Крайова

Публикувана 28.09.2022

Женският волейболен шампион на България на Марица (Пловдив) започва от утре контролите. Тимът ще участва на мемориалния турнир Йоан Константинеску в румънския град...

Аматьори от цялата страна тичат благотворително в най-големия тиймбилдинг

Публикувана 28.09.2022

34 фирми вече са регистрирали 60 отбора за 5-тото издание на най-голямата корпоративна щафета и тиймбилдинг в Южна България - Liebherr Business Run Plovdiv. От тях 5 компании се включват...

Пловдив получи домакинство на още едно световно първенство по гребане

Публикувана 28.09.2022

Световната федерация по гребане даде на Пловдив правото да организира през 2026 година най-голямото състезание за младежи до 19 години – световното първенство. Това стана...