Gustomedia.bg

Пловдивски
спортен портал

четвъртък, 28 септември 2023 г.
четвъртък, 28 септември 2023 г.
1 / 1
Демонстративният отбор на World Taekwondo пристига в Пловдив / снимка: ФБ

Демонстративният отбор на World Taekwondo пристига в Пловдив


Публикувана: вторник, 26 юли 2022 г.

Специално за жителите и гостите на Пловдив демонстративният отбор на World Taekwondo ще гостува на Античния театър на 3 август от 20 ч. Входът е свободен, а публиката ще има възможност да се наслади на магията на източното бойно изкуство, популярно в цял свят.

Най-запалените привърженици на таекуондото ще могат да се снимат с отбора, който пътува из целия свят и удивлява зрителите с уникалните си изпълнения.

От 28 юли до 7 август 2022 г. София ще е домакин на най-важните и чакани турнири в света на таекуондото. В продължение на 10 дни над 3000 състезатели ще мерят сили за шампионската титла, а демонстративният отбор на World Taekwondo ще направи спиращо дъха шоу по време на церемонията по откриване на 02 август от 17.30 ч. в зала Арена Армеец.

Тимът на World Taekwondo е съставен от професионални състезатели по таекуондо, които смаяха американската публика и със „златен бутон“ станаха финалисти в американския формат на „Got Talent“. Отборът е съставен от избрани в жестоката конкуренция на милиони спортисти в Южна Корея, където таекуондо е национален спорт, историческо наследство и забележителност.

Източник: Gustosport.bg

Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
Мачовете днес