Gustomedia.bg

Пловдивски
спортен портал

понеделник, 2 октомври 2023 г.
понеделник, 2 октомври 2023 г.
1 / 2
2 / 2

Джон Демел се закани да "разруши" бързо опонента си от Бразилия в тежка категория на ММА


Публикувана: сряда, 16 ноември 2016 г.

Изключително атрактивно шоу очаква пловдивчани и гостите от цялата страна този уикенд. На 18 ноември в спортна зала „Колодрума” българските музикални ритми ще се смесят с един от най-мъжествените спортове ММА в мегашоуто „Вечер на звездите”. Бойците ще участват в 9-те битки, четири от които за титли на SFC. 

В петък участниците ще бъдат представени на публиката и ще бъдат претеглени на кантара. Георги Анадолов, който е от организаторите, благодари на кмета Иван Тотев и на Община Пловдив за съдействието в реализиране на мероприятието, в което участие ще вземат едни от най-класните бойци в Европа. Същинската част ще бъде в събота, уточни Анадолов. Според заместник-кметът Георги Титюков публиката ще преживее наистина приятни и незабравими емоции по време на шоуто. На пресконференцията присъстваше и Джон Демел, шампион на веригата в тежка категория, едно от най-големите имена в ММА. Той трябва да опази своята титла от класен бразилски боец Люис Хале. Според Георги Анадолов срещата ще бъде кулминацията на вечерта. Демел заяви, че е преминал подготовка през последните три седмици в България с треньор Анатоли Желязков и допълни, че ако опонентът му не е добре подготвен, боят ще приключи бързо. Очакват се и световноизвестни рефери да ръководят боевете.

За уникалното настроение в залата на сцената ще се качат едни от най-атрактивните и провокативни БГ изпълнители начело със световните бийтбокс шампиони SkilleR и Печенката, Ice Cream, Михаела Филева, Били Хлапето, VenZy.

Входът за „Вечерта на звездите“ на 18-ти ноември 2016 г. е 15 лв. Ще бъдат осигурени и екрани за по-добра видимост. За желаещите да видят всичко от двудневното зрелищно шоу цената е между 30 и 50 лв. 

Билети - от ticketportal.bgeventim.bgticketpro.bg

Източник: Gustosport.bg

Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
Мачовете днес