Gustomedia.bg

Пловдивски
спортен портал

понеделник, 2 октомври 2023 г.
понеделник, 2 октомври 2023 г.
1 / 2
2 / 2

Йосиф Миладинов пусна на търг най-ценното си отличие в помощ за пострадалите в Турция


Публикувана: понеделник, 13 февруари 2023 г.

Най-добрият пловдивски плувец Йосиф Миладинов, който вече се състезава за плувен клуб „Спринт-София”, пуска най-ценното си отличие на търг, за да помогне на пострадалите от трагедията в Турция. 

Миладинов предлага на търг сребърния си медал на 100 м бътерфлай от европейското първенство в Будапеща преди две години, който е с историческа стойност за родното плуване, защото е първи при мъжете на голям форум. 

Победителят ще бъде обявен официално в групата на "Плуване &Водна топка“ BGswim.com и той ще получи сребърния европейски медал от Йосиф Миладинов на дата удобна и за двете страни. 

Търгът върви в коментарната секция под публикацията, даваща началото на наддаването. През няколко часа в групата ще бъде актуализирана информацията как върви. Търгът стартира с начална цена 800 лева, като минималната стъпка за наддаване е 50 лв. След 19:59 часа на 14 февруари заявките ще се считат за невалидни.

Сумата трябва да бъде приведена по сметката изписана по-долу. По нея средства може да дарят и всички приятели на плувните спортове, съпричастни с трагедията в Турция и Сирия.

Име на сметка: 

Кауза КаузиБг 

IBAN 

BG55UNCR70001524609578 

ТИТУЛЯР НА СМЕТКА ФОНДАЦИЯ КАУЗИ БГ

Основание - дарение за земетресение Турция

Източник: Gustosport.bg

Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
Мачовете днес