Gustomedia.bg

Пловдивски
спортен портал

четвъртък, 28 септември 2023 г.
четвъртък, 28 септември 2023 г.
1 / 1

Официално: Любо Пенев се завърна начело на ЦСКА


Публикувана: петък, 8 февруари 2019 г.

Завърналият се в ЦСКА Любослав Пенев изрази задоволство от факта, че отново ще води "червените". Ръководството на "армейците" официализира голямата промяна - смяната на Нестор Ел Маестро с Ел Голеадор. На пресконференцията днес, която продължи 15 минути, присъства и директорът на клуба Пламен Марков.

Договорът на Любослав Пенев е за година и половина.

"ЦСКА - моят любим отбор. Решението го взех много бързо. Не идвам на гости, аз съм си у нас", бяха първите думи на Любо Пенев.

"Решението ми носи своите рискове. Обичам предизвикателствата, това не ме притеснява. Ще разчитам на трима помощници - Пабло Караско, Дани Моралес и Добри Митов. Другите треньори и футболисти остават", добави бившият голмайстор.

"Разликата в точките (б.р. - изоставането на ЦСКА от лидера Лудогорец) не е толкова голяма. Предстоят доста мачове срещу отборите от върха. Ще работим във всички посоки за надграждаме. Искам да стане ясно на всички, които обичат и подкрепят ЦСКА, и тези, които играят - да знаят в какъв клуб се намират. Пред ЦСКА целта винаги е една - да бъде на първо място, да е шампион, да бъде отбор, с който всички да се съобразяват", добави Любо Пенев.

"Много скоро ще започна да работя с футболистите и от втория отбор по простата причина, че има доста контузени. След малко ще се запозная с футболистите", каза още новият треньор.

Източник: Блиц

Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
Мачовете днес