Gustomedia.bg

Пловдивски
спортен портал

сряда, 19 юни 2024 г.
сряда, 19 юни 2024 г.
1 / 1

Пловдивчанин ще дебютира в MMA гала вечер този уикенд


Публикувана: петък, 18 ноември 2016 г.

Този уикенд (19.11.2016) ще се проведе MMA гала вечер в новата спортна зала "Колодрума", гр.Пловдив.Своя профи дебют в клетката ще направи пловдивчанинът Васил Иванов от Боен Клуб Терес. В последния момент Васко бе поканен от организаторите да замени Искрен Иванов в категория до 65 кг. Това ще е първа изява на Васил в профи мач. По-особеното е, че мача ще е по правилата на MMA, а не по характерния за него кикбокс. Но това ни най-малко не притеснява Васко. Той е готов да докаже, че е универсален боец и ще се раздаде максимално в клетката, като ще се опита да наложи своя стил на играв стойка. Противник на Васко ще е Борислав Николич от Сърбия, който вече има няколко победи на профи ринга. Организаторите от английска промоутърска компания ще представят 8 топ сблъсъка с най-елитните бойци в света. Четири от тях са за титлата на реномираната верига в два различни стила – два в ММА и два в К1. В Пловдив англичаните пристигат с едни от най-големите си шампиони – скалата от мускули Джон Демел „Разрушителят“, нетрепващият пред нищо чеченски вълк Али Ескиев и неустоимата и непобедима Анита Доганова. Шампионите от различни стилове и вериги ще демонстрират майсторство, стил и класа, познати от най-големите бойни турнири в света. Клетката със своите хитове ще взриви и провокативният рапър F.О. Началото е в 19.30 часа.

Спектакълът на практика ще започне още тази вечер с концерта „Вечер на звездите“. Тогава ММА колосите ще се изправят за първи път лице в лице със своя противник на официалния кантар. На сцената в „Колодрума“, за да ги подкрепят, ще се качат SkilleR и Печенката, Ice Cream, Михаела Филева, Били Хлапето, VenZy.
Първите билети вече са продадени. Цените за ММА шоуто са между 20 и 40 лв., като ще има и специален ВИП сектор в близост до клетката. Входът за „Вечерта на звездите“ е 15 лв. За желаещите да видят всичко от двудневното зрелищно шоу цената е между 30 и 50 лв.

Източник: Gustosport.bg

Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
Мачовете днес
Флорида Пантърс Флорида Пантърс  title= 03:10 Флорида Пантърс Едмънтън Ойлърс https://winner.bg/statics/uploads/tv/3423.png
Хърватия Хърватия  title= 16:00 Хърватия Албания https://winner.bg/statics/uploads/tv/3428.png
Германия Германия  title= 19:00 Германия Унгария https://winner.bg/statics/uploads/tv/2613.png
Германия Германия  title= 19:00 Германия Унгария https://winner.bg/statics/uploads/tv/90.png
Шотландия Шотландия  title= 22:00 Шотландия Швейцария https://winner.bg/statics/uploads/tv/3428.png