Gustomedia.bg

Пловдивски
спортен портал

понеделник, 25 септември 2023 г.
понеделник, 25 септември 2023 г.
1 / 1

Пращат пловдивския рефер Мартин Маргаритов на „Арсенал“ – „Мьолде“


Публикувана: сряда, 4 ноември 2020 г.

След няколко поредни отлични оценки в груповата фаза на Шампионската лига, Лига Европа и в елитната дивизия на Лигата на нациите, най-добрият български асистент съдия – Мартин Маргаритов, получи нов престижен наряд в европейските клубни турнири. 31-годишният пловдивчанин бе назначен  за помощник рефер на мача между английския гранд „Арсенал“ и норвежкия шампион „Мьолде“ в група Б на Лига Европа, съобщи „Темпо Нюз“. 

Маргаритов, ще бъде асистент на елитния турски рефер Халил Мелер. Другият помощник съдия на този двубой също е от Турция – Ибрахим Уиаркан.

Съдийски наблюдател на срещата ще бъде испанецът  Давид Фернандес Борбалан, а делегат на УЕФА – Джон Тейлър от Шотландия.

Според специалистите мачът в английската столица се очертава  като изключително завързан, защото и Арсенал“, и норвежкият шампион „Мьолде“ са лидери в група Б, с по 6 точки,  от две победи и в двата си мача досега.

Мартин Маргаритов, който 3 пъти поред бе определян за най-добър асистент-съдия на България, лети за Лондон днес по обед.

Мачът е в четвъртък, 5 ноември,  от 22 часа българско време и ще бъде предаван пряко по БНТ 3.

Източник: Gustosport.bg

Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
Мачовете днес