Gustomedia.bg

Пловдивски
спортен портал

вторник, 26 септември 2023 г.
вторник, 26 септември 2023 г.
1 / 1

Правят опити за подобряване на 3 национални рекорда в колоезденето


Публикувана: четвъртък, 30 септември 2021 г.

Опити за подобряване на 3 национални рекорда в колоезденето ще бъдат направени утре, 1 октомври, в  зала „Колодрума“.

Мартин Папанов от КК „Несебър“ ще направи опит да подобри постижението в дисциплината „Едночасова езда“. Засега рекордът принадлежи на Мартин Попов от клуб "Долчини“, поставен на 26 септември т. г. на столичния колодрум – 46 030 метра. Целта на Мартин Папанов е да измине над 46 500 метра. Той е Републикански шампион в дисциплините „Издръжливост по точки“ и „Общ старт“ от Държавния лично отборен шампионат през тази година.

Мартин Маринов - състезател на КК „Янтра Исполин“ ще направи опит да подобри собствения си рекорд в дисциплината „3 000 м. индивидуално преследване“. Рекордът бе поставен на ДЛОШ през 2021 година.

Николай Генов от ПКК „Цар Симеон“ ще направи опит да подобри рекорда в дисциплината „4000м. индивидуално преследване“. Генов е състезател от националния отбор на България, който от 5 до 9 октомври т.г. ще участва на Европейското първенство в Швейцария. Той ще участва в дисциплините „OMNIUM”, ”Скрач“, “Елиминации“, “темпови обиколки“ и „Издръжливост по точки“. Заедно с него в Швейцария ще участва и Мирослав Минчев в дисциплините „Keirin“ и „Индивидуално преследване 1000 м от място“. Състезателите заминават с координатора на националния отбор Радослав Константинов.

Събитието ще се проведе при спазване на противоепидемичните мерки, съгласно изискванията на Министерството на здравеопазването.

Източник: Gustosport.bg

Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
Мачовете днес