Gustomedia.bg

Пловдивски
спортен портал

събота, 9 декември 2023 г.
събота, 9 декември 2023 г.
1 / 1

Рожденикът Иво Проданов подари нов бус на ВК "Марица"


Публикувана: четвъртък, 21 септември 2023 г.

Навръх рождения си ден собственикът на фирма Ай Пи Спешъл Иво Проданов  направи подарък на волейболните шампионки от Марица (Пловдив).

Той подари на маричанки нов бус, който ще бъде използван от школата на тима и при нужда и от първия отбор. Марица има клубен автобус от година и половина, който се използва от женския отбор и децата от школата, но доста често се случва мачовете да съвпадат. Така новият бус ще е изключително важен за отбора и това е поредна важна придобивка за клуба, който винаги се стреми да даде най-добрите условия на всички свои състезателки – от първия отбор до най-малкия набор в школата.

Иво Проданов е собственик на фирма Ай Пи Спешъл, която държи най-изисканите ресторанти в Пловдив – Мусони, Хемингуей, Мемори, Специале, Долче Фелини и предоставя на своите клиенти изключително качествена храна в страхотна обстановка.

Маричанки също се бяха приготвили за рожденика - подариха му фланелка и топка, подписана от целия отбор. Любезният домакин посрещна шампионките в ресторант Мусони, пред който беше паркиран и новият бус на клуба, изцяло брандиран с емблемата на Марица и цветовете на клуба.

„Човек се чувства пълноценен, когато не получава, а раздава. Волейболният клуб на Марица ми е много любим от поне 10 години насам. В последно време се запалих още повече покрай мой приятел и се опитвам да помогна с каквото мога. Пожелавам на отбора много добро представяне в Шампионска лига“, заяви Иво Проданов.

Иво Проданов ще бъде и сред основните партньори на клуба през новия сезон 2023-2024, в който Марица гони нов рекорд – 10-та поредна титла в първенството и силно участие в групите на Шампионска лига.

Източник: Gustosport.bg

Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria