Gustomedia.bg

Пловдивски
спортен портал

понеделник, 25 септември 2023 г.
понеделник, 25 септември 2023 г.
1 / 3
2 / 3
3 / 3

Стартира шестият международен турнир по джудо на СК "Аякс" - Куклен


Публикувана: неделя, 9 октомври 2022 г.

Над  200 млади джудисти от България, Украйна и Гърция участват на открития турнир в Пловдив, организиран от клуб "Аякс" и община Куклен.

Схватките са в зала "Олимпиада" в Пловдив и се провеждат пред публика за първи път след две години, заради противоепидемичните мерки, въведени по време на пандемията  КОВИД-19.

Турнирът бе открит официално от кмета  на община Куклен Мария Белчева. Почетни  гости на събитието бяха директорът на СУ“ Отец Паисий“ Боряна Андонова и Илица Даскалова, представител на Фондация“Траки“.

За шеста поредна година спортен клуб „Аякс“ организира такъв мащабен форум, където сили мерят отбори от страната и чужбина. Основен организатор на състезанието е треньорът по джудо  – Лъчезар Харалампиев, който благодарение на дългогодишния си опит и добри намерения, успя да привлече за идеята общинското ръководство, бизнеса и огромен брой спортни клубове.

Спортен клуб „Аякс“ възпитава и тренира състезатели, които се отличават с висок професионализъм и постигнати резултати на международни и републикански първенства.

Източник: Gustosport.bg

Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
Мачовете днес