Gustomedia.bg

Пловдивски
спортен портал

понеделник, 25 септември 2023 г.
понеделник, 25 септември 2023 г.
1 / 4
2 / 4
3 / 4
4 / 4

Запомнящо се шоу обещават за галата на Тервел Пулев

Автор: Светлин Райков
Публикувана: вторник, 10 декември 2019 г.

Запомнящо се шоу обещават организаторите на боксовата гала-вечер в събота в Колодрума. Освен основния мач за международната титла в полусредна  категория – версия WBA между Тервел Пулев и Дешон Уебстър, зрителите ще се насладят на още девет двубоя, в които ще участват пловдивчанина Пенчо Цветков, атрактивната Джоана Нуамерие, украинската надежда Игор Шеваджутций и Патрик Майлата от Нова Зеландия – всички от отбора на Тервел. Боксовите фенове ще могат отново да видят и Константин Семерджиев - Коко Тайсъна, както и Спас Генов, който все още няма загуба на профиринга.

„Познавам предстоящия си съперник, но със сигурност той и треньорът му са измислили някаква новост, така че няма как да го подценя. Той вече каза, че ще покаже най-доброто от себе си, аз също ще съм на ниво, така че шоуто е гарантирано“, заяви на пресконференцията днес Тервел.

Повече от 4000 билета за гала-вечерта вече са продадени, сподели пък промоутъра на Кубрат и Тервел Пулеви – Ивайло Гоцев. Той уточни, че цените са съвсем достъпни – от 20, 30 и 40 лева, а най-хубавите места – край самия ринг, са по 50 лева.

„Това е празник за града и призовавам всички пловдивчани в събота вечер а подкрепим Тервел Пулев в Колодрума“, заяви патронът на гала-вечерта Здравко Димитров. Новият кмет на Пловдив получи похвали от всички участници в събитието за помощта и съпричастността си към галата.

Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
Мачовете днес