Gustomedia.bg

Пловдивски
спортен портал

сряда, 19 юни 2024 г.
сряда, 19 юни 2024 г.
1 / 1

Заради очаквани жеги утре променят началния час на мача "Ботев" - "Левски"


Публикувана: петък, 21 юли 2023 г.

Заради опасни горещини утрешната футболна среща на стадион „Христо Ботев” в Пловдив ще започне в 19.15 ч., съобщиха от полицията в Пловдив.

В областната дирекция на МВР е постъпило предупреждение от Националния институт по метеорология и хидрология за очаквани високи температури около и над 40 градуса в събота, 22 юли, и обявен „оранжев код” за опасно горещо време в няколко области в страната, сред които и Пловдив.

По този повод началния час на футболната среща между отборите на ПФК „Ботев” и ПФК „Левски” се променя от 18.45 ч. на 19.15 ч.

"Съветваме посетителите на стадион „Христо Ботев” да заемат своевременно местата си на трибуните, като се възползват от ранното отваряне на входовете от 17.15 ч. и не пренебрегват личните мерки за предпазване от високите температури. Във връзка с регламентираната от Закона за опазване на обществения ред и провеждане на спортни мероприятия забрана на територията на спортното съоръжение да се внасят всякакъв вид бутилки, от клуба на домакините ще бъдат осигурени чаши за еднократна употреба, в които може да бъде пресипана носената вода или безалкохолна напитка.", предупреждават от полицията в Пловдив.

Източник: Gustosport.bg

Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
Мачовете днес
Флорида Пантърс Флорида Пантърс  title= 03:10 Флорида Пантърс Едмънтън Ойлърс https://winner.bg/statics/uploads/tv/3423.png
Хърватия Хърватия  title= 16:00 Хърватия Албания https://winner.bg/statics/uploads/tv/3428.png
Германия Германия  title= 19:00 Германия Унгария https://winner.bg/statics/uploads/tv/2613.png
Германия Германия  title= 19:00 Германия Унгария https://winner.bg/statics/uploads/tv/90.png
Шотландия Шотландия  title= 22:00 Шотландия Швейцария https://winner.bg/statics/uploads/tv/3428.png