Gustomedia.bg

Пловдивски
спортен портал

понеделник, 25 септември 2023 г.
понеделник, 25 септември 2023 г.
1 / 1

Зингаревич: "Нямам никакво намерение да продавам Ботев Пловдив"


Публикувана: вторник, 22 август 2023 г.

Собственикът на Ботев (Пловдив) Антон Зингаревич публикува официално съобщение до феновете на "жълто-черните", в което заяви, че няма намерение да продава клуба и изрази намерения за радикални промени. 

"Уважаеми ботевисти, в качеството си на основен акционер на футболен клуб Ботев и с оглед на последните събития породили разбираемо напрежение сред жълто-черната общност, се обръщам към вас, за да ви уведомя за решенията, които взех:

Искам да споделя, че нямам никакво намерение да продавам Ботев Пловдив. За последните три години такива предложения са ми били отправяни многократно като всяко едно от тях е било отказвано.

Осъзнавам много добре какво означава Ботев за Пловдив, както и осъзнавам мястото, което в момента заема. Разбирам и своето място в създалата се ситуация, която съм решен да променя радикално.

Ще фокусирам изцяло вниманието си върху това да направя нужното Ботев Пловдив да заеме мястото, което му се полага, опирайки се на неговите традиции. С оглед на това държа да Ви уведомя, че ще бъде направен цялостен анализ на работата на всички отдели и служители в клуба, като всеки един от тях, който некачествено е свършил работата си ще напусне нашия клуб.

Ще направя нужното вашето разочарование да остане в миналото и заедно да се радваме на бъдещите успехи на Ботев Пловдив", заяви Антон Зингаревич.

Източник: Gustosport.bg

Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
Мачовете днес