Gustomedia.bg

Пловдивски
спортен портал

понеделник, 25 септември 2023 г.
понеделник, 25 септември 2023 г.
1 / 1

Ботев (Пд) продава Бароан до дни


Публикувана: събота, 8 юли 2023 г.

Ботев (Пловдив) е близо до финализирането на силен изходящ трансфер. Нападателят Антоан Бароан ще подсили клуб в Италия, чието име все още се пази в тайна. Наскоро на Апенините писаха, че той е цел на тим от Серия "Б", но няма да е изненада, ако го видим и в елита. Прокуристът на "жълто-черните" Асен Караславов е в Италия, за да завърши сделката на място.

В същото време ръководствата на Локомотив и Ботев се срещнаха с полицията в Пловдив, относно предстоящото дерби помежду им на "Лаута". Двата клуба обаче не стигнаха до разбирателство по най-важния въпрос - за феновете. Очаква се да има нова среща и да края на седмицата, или най-късно в началото на следващата, да се вземе окончателното решение.

Вариант номер едно, който е бил обсъждан е дербитата от редовния сезон да са без гостуващи агитки. Нещо, с което от Ботев (Пловдив) не са съгласни. От полицията пък са заявили, че ще окажат нужното съдействие и са оставили всичко в ръцете на клубовете, които да се разбират помежду си. Очаква се Ботев и Локо все пак да стигнат до съгласие и следващата неделя на "Лаута" да има 150-200 привърженици на "жълто-черните" на централната трибуна, пише "Мач Телеграф".

Източник: topsport.bg

Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
Мачовете днес