Gustomedia.bg

Пловдивски
спортен портал

неделя, 5 февруари 2023 г.
неделя, 5 февруари 2023 г.

Политика за поверителност (GDPR)

 

Обща информация

От 25 май 2018 г. e в сила нов регламент за защита на личните данни (General Data Protection Regulation), приет от Европейския съюз. Регламентът има за цел да гарантира защитата на данните на физическите лица от всички държави членки на ЕС и да уеднакви регулациите за тяхната обработка.

Защита на личните данни

В политиката ни за поверителност ще научите как ние събираме, обработваме и съхраняваме вашите лични данни в съответствие с правните изисквания.

Основание спрямо правните изисквания

Нашата политика за личните данни е подготвена спрямо Закона за защита на личните данни и подзаконовите му актове и Общия регламент относно защитата на данните (ЕС) 2016/679 (GDPR). В нея са обяснени правила, по които сайтът www.gustosport.bg събира, обработва и съхранява лични данни на своите потребители и партньори.

Предприети са всички необходими мерки за защитата на лични данни срещу незакономерно използване. Сайтът www.gustosport.bg 

спазва изискванията в регламент GDPR.

Събиране на личните данни

Събирането на лични данни се осъществява при кореспонденция по имейл, като използването на данните следва легитимни цели. Личните данни, които ни предоставяте са име, електронен адрес и по ваше желание телефон и др.

Предоставянето на лични данни в публичен коментар на нашата страница във Facebook / GustoMedia.bg  е по ваше желание и без наше искане.

Всеки път, когато посещавате www.gustosport.bg 

или  нашата страница във Facebook / GustoMedia.bg, ние автоматично събираме следните данни:

- технически данни

Това може да включва IP адрес, тип и версия на браузъра, операционна система, тип устройство, марка на мобилно устройство и др. Тези данни могат да бъдат събирани и обработвани от наше име и от „бисквитки“ на трети лица.

- данни за вашите посещения

Информацията включва  продължителност на посещението на определена страница, информация, която сте търсили в уебсайта, среден брой на статиите, разглеждани на уебсайта.

- обработка на личните данни 

Обработката се извършва законосъобразно и прозрачно. Всеки потребител на уебсайта дава своето доброволно съгласие за използване на личните му данни при изпращане на запитване за услуга или при изпращане на информационни съобщения на електронната ни поща: editor@gustomedia.bg

Защитата на личните данни се осъществява чрез: SSL сертификат за сайта и чрез криптиране на данните локално при нас.

Данните се пазят за срок до 3 години.

Права на потребителите:

Всеки потребител може да изиска в подходящ електронен вид, всички данни, събрани за него на имейл: editor@gustomedia.bg

Ние се ангажираме да ги представим в срок до 30 дни.

Всеки потребител може да изиска коригиране или изтриване на данните, събрани за него, като се свърже с нас на имейл: editor@gustomedia.bg.

 

Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
Мачовете днес
Бруклин Нетс Бруклин Нетс  title= 01:10 Бруклин Нетс Вашингтон Уизърдс https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3419.png
Голдън Стейт Уориърс Голдън Стейт Уориърс  title= 03:40 Голдън Стейт Уориърс Далас Маверикс https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3428.png
Марчин Тибура Марчин Тибура  title= 09:00 Марчин Тибура Благой Иванов https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3423.png
Камбуур Камбуур  title= 13:15 Камбуур Аякс https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3422.png
Специя Специя  title= 13:30 Специя Наполи https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3426.png
Сейнт Джонстън Сейнт Джонстън  title= 14:00 Сейнт Джонстън Селтик https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/93.png
Клермон Клермон  title= 14:00 Клермон Монако https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3419.png
Ханза Росток Ханза Росток  title= 14:30 Ханза Росток Хамбургер https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3428.png
Санкт Паули Санкт Паули  title= 14:30 Санкт Паули Хановер 96 https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/1498.png
Майорка Майорка  title= 15:00 Майорка Реал Мадрид https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3427.png
Фейенорд Фейенорд  title= 15:30 Фейенорд ПСВ https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3423.png
Нотингам Форест Нотингам Форест  title= 16:00 Нотингам Форест Лийдс Юнайтед https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3420.png
Торино Торино  title= 16:00 Торино Удинезе https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3426.png
Щутгарт Щутгарт  title= 16:30 Щутгарт Вердер Бремен https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3428.png
Италия (ръгби) Италия (ръгби)  title= 17:00 Италия (ръгби) Франция (ръгби) https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3422.png
Палермо Палермо  title= 17:15 Палермо Реджина https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/1498.png
Жирона Жирона  title= 17:15 Жирона Валенсия https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3427.png
Левски Бол Левски Бол  title= 18:00 Левски Бол ВК Хебър Пазарджик https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3429.png
Брест Брест  title= 18:05 Брест Ланс https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3419.png
Тотнъм Хотспър Тотнъм Хотспър  title= 18:30 Тотнъм Хотспър Манчестър Сити https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3420.png
Волфсбург Волфсбург  title= 18:30 Волфсбург Байерн Мюнхен https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3428.png
Фиорентина Фиорентина  title= 19:00 Фиорентина Болоня https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3426.png
Реал Сосиедад Реал Сосиедад  title= 19:30 Реал Сосиедад Реал Валядолид https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3427.png
Порто Порто  title= 20:00 Порто Визела https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/93.png
Шарлът Хорнетс Шарлът Хорнетс  title= 20:10 Шарлът Хорнетс Орландо Меджик https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3419.png
Олимпик Марсилия Олимпик Марсилия  title= 21:45 Олимпик Марсилия Ница https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3420.png
Интер Интер  title= 21:45 Интер Милан https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3426.png
АФК АФК  title= 22:00 АФК НФК https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3423.png
Барселона Барселона  title= 22:00 Барселона Севиля https://www.winner.bg/statics/uploads/tv/3427.png