Gustomedia.bg

Пловдивски
спортен портал

четвъртък, 28 септември 2023 г.
четвъртък, 28 септември 2023 г.
1 / 1

Мениджър: Сега Мъри е като красива необвързана жена – всички проявяват интерес към нея и я ухажват


Публикувана: петък, 29 декември 2017 г.

Футболният агент Мирчо Димитров, спомогнал за редица от най-успешните трансфери на български футболисти и треньори в посока Русия, а и обратно, отдели от натовареното си ежедневие, за да сподели своето мнение за последните спекулации, касаещи професионалното бъдеще на Станимир Стоилов.

Бившият национален селекционер е спряган за треньорския пост в редица силни тимове в цяла Европа. Най-„прясната“ дестинация на Мъри е елитната испанска Ла Лига, по-конкретно съставът на Малага.

Ето какво каза Димитров пред ТОПСПОРТ по темата:

„Вижте, повече от нормално е да се вдига шум около Станимир Стоилов. Излишно е да го обсипвам със суперлативи, тъй като сте наясно с неговите умения, компетенции и възможности.

Ще си позволя една метафора. Мъри в настоящия момент е като една красива жена, която е необвързана. Всички проявяват интерес към нея и я ухажват. Такава е ситуацията с него.

Запознат съм в детайли с много от отговорите, които ви касаят за него, но трябва да подчертая нещо много важно – в нито един момент не съм бил упълномощаван от него или от когото и да било, за да си позволя да разкривам каквото зная.

Надявам се, че ме разбирате правилно. Да, по всяка вероятност информацията за Малага е коректна, но отново казвам – кой не проявява интерес към Мъри?

Аз мога да потвърдя за такъв от страна на руските тимове, които видяхте, че дори и в медиите, на всеослушание споделиха, че го искат. За Казахстан също. Всичко това е истина. Но има и много подробности.

Едно е сигурно – Станимир ще вземе решение след Нова година. Това е реалността. Не би си помислил сега да решава, най-малкото защото иска да обърне внимание на близките си. Съвсем в реда на нещата.

След това отново ще говорим. Надявам се и вече по същество. При всички положения ще се опитам да му бъда полезен с каквото мога. Познаваме се от много време. Още откакто спазарихме Грозни за „А“ група. Желая му успех в преговорите и той знае, че съм винаги насреща за него“, довери Мирчо Димитров.

Източник: Gustosport.bg

Времето
Weather Data Source: weerbericht morgen Plovdiv
Weather for the Following Location: Plovdiv Province map, Bulgaria
Мачовете днес